A céges kávézás adta az ötletet az új takarítógép beszerzéséhez

A kávézás sok ember számára azt jelenti, mint amit egyszer egy paródia videóban láttam: emberünk korán kel és annyira álmos, hogy még a tejet is a müzlistál mellé önti. Sokan valóban nem szeretnek hajnalban munkába indulni, egy finom csésze kávé pedig nagyon is meg tudja adni a kellő pozitív löketet a napunk elkezdéséhez.

Az emberiség ugyanakkor egyes pszichológusok szerint egy bizonyos szükségleti rendszer alapján épül fel. A túlélés után a szocializációs szükségletek következnek. Magyarán mondva ha sikerült túltennünk magunkat a koránkelés ártalmain, akkor már kommunikálni is képesek vagyunk másokkal, ehhez pedig nincs is jobb alkalom egy szociális kávéfogyasztásnál! Eme nemes ital ugyanis gyakran tölti be a beszélgetésindító szerepét is. Az üzleti világban kifejezetten gyakori jelenség, hogy egy tárgyalás kezdetén kávéval kínálják a cégek képviselői üzleti partnereiket. Mi is ezt tettük egy meetingen, ahol az iparág több másik képviselőjével együtt vitattuk meg kicsit kötetlenebb formában az ezt a szegmenst érintő, illetve a vállalkozói léttel kapcsolatos általános kérdéseket.

Az egyik cégvezető éppen azt ecsetelte egy másiknak, hogy milyen szuper ipari porszívót sikerült nemrég beszereznie a greenwaykft.hu-tól, és meg is mutatta neki a weboldalt a laptopján, ahol ez a termék található: https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/raulos-porszivo. Azt mondta, a cég nagyon jó és korrekt feltételekkel adott nekik ajánlatot. A bérleti díjba belekalkulálták a gép esetleges szervizelési díját is. Más karbantartási feladattal meg nem is nagyon kell foglalkozniuk, mert a greenwaykft.hu felelős továbbra is az üzemeltetéssel kapcsolatos teendőkért. Ez számára nagyon kényelmes megoldás, mert már hosszú ideje kerestek új takarítónőt a vállalathoz, de nem találtak megfelelő elhivatottságú jelöltet. Az eszköz beszerzése viszont segíti a meglévő takarítók munkáját, akik így nagyobb hatékonysággal és rövidebb idő alatt tudják elvégezni feladataikat.

https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/raulos-porszivo

Nagyon kíváncsi lettem, ezért én is rámentem a greenwaykft.hu oldalára, beírtam a cégvezetőtől kapott linket a böngészőm felső sorába: https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/raulos-porszivo – mivel én sem tudtam ellenállni a kísértésnek, és elkértem tőle a greenwaykft.hu elérhetőségeit, ha már ennyire dicsérik ezt a céget. Tudom, aki kíváncsi, az hamar megöregszik, de közben kiderült, hogy egyáltalán nem alaptalan ez a szimpátia még látatlanban is. A greenwaykft.hu ugyanis nagyon jó referenciákkal rendelkezik, több ismert márka részére is adtak már bérbe takarítógépeket. Cégvezetőként pedig ez mindig egy fontos szempont, a toborzásnál is előnyben részesítjük azokat a jelölteket, akik korábban helyt tudtak már állni valamelyik nemzetközileg is elismert nagyvállalatnál vagy megbízható üzleti partnerünknél.

A másik dolog, ami megintcsak nagyon tetszett a greenwaykft.hu-val kapcsolatban, az az volt, hogy minden egyértelműen és világosan le volt írva. A takarítógépekhez részletes, összefoglaló műszaki leírást és képet is feltöltenek minden esetben. A másik cégvezető pedig már megosztott korábban velem pár információt, de tulajdonképpen ezek sem üzleti titkok, mivel a honlapról is kiderül mindenki számára világosan, hogy a bérleti díjon felül nem kell foglalkoznunk a szerviz kiszállási költségeivel és az üzemeltetéssel kapcsolatos dolgokkal.

Az árajánlat adása és a szerződés megkötése persze már a mi egyedi igényeinkre szabva történt a fentebb említetteken felül. A greenwaykft.hu munkatársával még lehetőség volt további információcserére, mindent megválaszolt, amit kérdeztünk tőle. Így hát nekünk is sikerült végül befektetnünk a takarítócsapat fejlesztésébe, és tökéletesen elégedettek vagyunk az eredményekkel. Mondhatjuk, hogy szó szerint tiszta nyereséget könyvelhetünk el, mert ezzel a fejlesztéssel valóban mindenki jól járt!