Hol vásárol az ember fagylaltos kanalat?

Nagyon szeretek elegáns, esztétikusan kialakított kávézókban kávézni. Egy nagyon kedves barátommal igazi programmá vált, hogy alkalmanként elmegyünk együtt és keresünk egy teljesen új kávézót. Egy olyan helyet, ahol még egyikünk sem volt korábban. A minap találtunk egy keleties stílusú kávézót, ami egyből felkeltette az érdeklődésünket.

Pontosan olyannak tűnt, mint amit kerestünk és általában szeretni szoktunk. Jó kialakítású hely, profi és kedves kiszolgálás, na és persze remek kávék. Végül úgy döntöttünk, hogy megszegjük a szabályunkat, és kétszer is ugyanarra a helyre megyünk, mivel múltkor csak későn vettük észre, hogy ez a pompás hely fagyit is árul. Erre nem számítottam, és alapból nem is tetszett volna. A kávézó áruljon csak kávét. Végül mégis úgy döntöttünk, ki kell próbálnunk a fagyijukat is, ha már a kávé ilyen fantasztikusan finom volt. Egy héttel rá vissza is mentünk, és nem is kell mondanom, egyáltalán nem csalódtunk!

A finom fagyi mellett feltűnt, hogy milyen elegáns tálba kaptuk a fagyinkat, sőt, még arra is figyeltek, hogy a fagylaltos kanál is jó megmunkálású legyen. Ekkor ötlött eszembe a gondolat, mégis honnan lehet ilyen kanalat vásárolni? Kicsit szégyenkeztem, de muszáj volt megkérdeznem!

Félrehívtam az étteremvezetőt. Megdicsértem a helyet, elmondtam, hogy minden fantasztikus volt, de egyszerűen nem hagy nyugodni, hogy honnan vásárolták a fagylaltos kanalukat. Ő elmondta hogy egy fagylaltos kanál árulásával is foglalkozó webshopról, a Hunnia Kristály oldaláról.

fagylaltos kanál

Beszélgetni kezdtünk. Az úr akivel beszélgettem kifejezetten kedves és segítőkész volt, és azt láttam rajta, hogy érti a dolgát. Azt mondta, hogy a hunniakristaly.hu webshopról rendelik szinte minden gépüket a konyhához. Kifejezetten ajánlotta az oldalt, azt mondta, hogy ők nagyon szeretik, és hogy abszolút bevált nekik, pedig már nagyon régóta rendelnek tőlük. Eddig még egyszer sem ütköztek szinte semmiféle problémába. Kiemelte, hogy nagyon pozitív számukra, hogy kiszállítják a termékeiket, és nem kell neki küldenie embert a termékek átvételére.

Megsúgta, hogy háztartási eszközöket is árul ez az oldal, és ez azért pozitívum, mert mikor a konyhába rendelnek valamiféle gépet, olyankor rendeli meg a háztartási eszközeit is. Így sokkal olcsóbb a kiszállítás, esetleg ingyenes is. Azt mondta örül ennek, mert bár vállalkozó, neki is spórolnia kell, még, ha csak a kiszállításon is tud, de a mai gazdaságban minden egyes forint sokat tud számítani hosszútávon. Én erre helyeseltem. Igazán megkedveltem beszélgetés közben.

Azt mondta, hogy érdemes böngészni a weboldalt, mert alkalmanként igazán jó akciókkal is szolgálnak.

Összességében nagyon meglepődtem, mikor az újonnan felfedezett kávézónkról kiderült hogy fagylaltot is árul, hiszen ez szerintem még nem egy teljesen elterjedt dolog, maximum sütit szokott így pluszban árulni egy kávézóban. Azonban ők árultak fagyit is, és olyan szép volt a fagylaltos kanál, amit a Hunnia Kristály weboldaláról rendeltek, hogy sikerült teljesen elvarázsolniuk.

Nagyon kedves és segítőkész volt az úr és örülök, hogy ilyen jól el tudtam beszélgetni vele. Az oldal amiről mesélt kifejezetten hasznosnak, és viszonylag olcsónak tűnt. Nagyon örülök, hogy végre megtudtam, hogy honnan rendelik az éttermek az ilyesfajta eszközeiket!

Ha valaha fagylaltos boltot, cukrászdát, esetleg egy saját kávézót szeretnék nyitni, vagy akár otthonról hiányzik pár konyhai dolog, akkor biztos, hogy én is tőlük fogom rendelni az eszközeimet!