Most már én is tudom, hogy 4 kw napelem mire elég

A reggeli kávémat mostanában nem munkába menet fogyasztom el, hanem otthon, a kanapén. Persze ezt is fel lehet fogni úgy, hogy éppen munkába tartok. Csak közben nem a metrón ülök, hanem itthon és érdekességeket olvasok a neten. Például azt, hogy 4 kw napelem mire elég.

Nagyon szeretem azt a trendet, hogy egyre többen váltanak itthon is napelemes rendszerre. Számomra rendkívül fontos az, hogy vigyázzunk a bolygónkra és megtegyünk mindent azért, hogy a jövőnk zöldebb legyen. A napelemes rendszerek használata ennek egy rendkívül fontos állomása.

De mégis, 4 kw napelem mire elég? Ezt nem tudtam magam sem, viszont pont szembe jött egy weboldal, ahol erről rengeteget olvashattam. A napelemrendszer.info-n azon keresztül derül ki, hogy mire is elég ekkora teljesítmény, hogy hús-vér emberek mesélik el, hogy náluk miként zajlott a napelemes fejlesztés. Szerintem ennél jobb és hitelesebb forrása nem lehet az információknak.

Tehát a 4 kw napelem mire elég kérdésre leginkább az a válasz, hogy attól függ. Rengeteg dologra elég lehet. Attól függ, hogy milyen fogyasztókat használnak a háztartásban és azok hogyan vannak igénybe véve. Valamint az is fontos, hogy mennyi mindent szeretnénk egyáltalán napelemről működtetni. Egyáltalán nem biztos, hogy mindent. De ez aztán már csak tényleg személyes preferencia kérdése.

Ha viszont nem szolgálna kellő mennyiségű információval mások története, akkor érdemes felvenni a csapattal a kapcsolatot. Egy felmérés még nem kerül semmibe és egészen közeli képet lehet kapni arról, hogy mennyibe kerülne ez a fejlesztés és milyen formában mehetne végbe.