A nedves törlőkendő egy kávézóban is fogyóeszköz lehet

A nedves törlőkendőről leginkább talán olyan dolgok jutnak eszünkbe, amik kisbabákkal, pelenkázással és kisbabás háztartásokkal kapcsolatosak. Pedig az utóbbi időben – és a járványnak köszönhetően különösen – több helyen is megnőtt a kereslet iránta.

Mi például a kávézóban ahol dolgozom, mióta újra kinyitottunk, minden asztalon nedves törlőkendő csomagokat helyezünk el, hogy akinek az jobban bejön, mint az egész kezet kiszárító zselés fertőtlenítő, ki tudja magát szolgálni törlőkendővel is.

Emiatt viszont hihetetlen sebességgel fogy a törlőkendő. Nemrég például nap közben kellett elszaladnom – tetőtől talpig pincér egyenruhában – a sarki drogériába pótolni.

Ekkor ült bent a kávézóban egy fiatal anyuka, babakocsival. Ő ajánlotta azt a weboldalt, ami megmentette a kávézónkat, és ahonnan mostantól a törlőkendőt rendelni fogjuk.

Innen rendelhetsz akár 120 darabos törlőkendő szettet is

Vendégünk tippje a https://www.lord.shop.hu webáruház volt, mely különféle háztartási cikkeket és személyes használatra való termékeket forgalmaz, főleg tisztaság, higiénia és egészségmegőrzés témákhoz kapcsolódva.

Az olyan csomagajánlataikat, mint például a pelenkacsomagok, a nedves törlőkendő szettek, vagy az egy hónapra elegendő pelenka és nedves törlőkendő pakkok nyilvánvalóan a kisgyermekes édesanyák életének megkönnyítésére készültek, de a mi kávézói csapatunkat is kihúzzák a bajból.

A szettek kedvező árainak hála sokkal olcsóbban fog kijönni a havi törlőkendő készletünk, és így továbbra is meg tudjuk hagyni a szolgáltatást, ami amúgy nagyon népszerű.

Rengeteg termék van, érdemes szétnézni

A https://www.lord.shop.hu weboldalra miután hazaértem a munkából, én is rákerestem, ugyanis érdekelni kezdett az oldal. Fontos számomra a higiénia, jgy mindig utánanézek, ha ilyesmivel kapcsolatos új lehetőséget találok.

A https://www.lord.shop.hu weboldalon tényleg rengeteg termék található meg. Vannak mosószerek és öblítők, általános tisztítószerek, női és férfi kozmetikai termékek. Tusfürdők, szájhigiéniai termékek, és természetesen rengeteg babatermék. De még napozáshoz szükséges cuccokat, és természetesen az utóbbi időben örök kísérőnkké avanzsált szájmaszkot is lehet kapni.

Nekem úgy tűnik, hogy az oldal elsősorban a kisgyermekesek életét szeretné megkönnyíteni, de természetesen másnak is jól jöhet.

Itt aztán tényleg minden van

Ha valaki azért szeret drogériába járni, mert ott a tisztítószerek, mosószerek és személyi higiéniás termékek mellett egyéb, például egészségmegőrzéshez kapcsolódó termékeket is megtalál egy helyen, annak az a remek hírem van, hogy ezt a változatosságot a https://www.lord.shop.hu abszolút biztosítja.

Ugyanis a számos termék mellett tudunk venni például sebtapaszt (ami a kávézóban is eléggé gyakran fogy), illetve akár az immunrendszerünk karbantartásához és fizikális egészségünk megőrzéséhez szükséges legfontosabb vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrendkiegészítőket is beszerezhetjük.

A https://www.lord.shop.hu tehát álomba illő online drogéria, széles kínálattal és abszolút kedvező árakkal. Szerintem megér egy Google keresést. 😉