Nektek is közösségi esemény a kávézóba járás?

Nekem egy ideig kicsit avítt dolognak tűnt eredetileg, megmondom őszintén. Egészen másként szocializálódva nőttem fel, de mióta a menyasszonyomat megismertem, megváltozott a baráti köröm. Bár abból, hogy ő mennyire kiöltözik, mennyivel többet sminkel, és még kiegészítőket is visz magával, mikor ott jövünk össze a közös ismerősökkel, úgy ítélem, hogy neki is ez manapság valami különleges dolognak számít, és hétköznap, csak úgy, ő sem szokott beugrani egy kávéra. Péntekenként megyünk főként, színház előtt, vagy csak úgy beszélgetni.

Menyasszonyom kedvenc kiegészítői a szép, márkás táskák, ezért gyakran jön hozzánk futár az annataska.hu-tól (a webshoptól, amit itt linkeltem). Annyira szereti ezt a boltot, hogy azt vettem észre, néha már nem akar otthonra rendelni, hogy ne viccelődjek a rendszeres shoppingolási szokásain. Értelemszerűen a shoppingolása gyakoriságán, de az annataska.hu-ról tehát nem csak otthonra lehet rendelni… Egész praktikus ilyen szempontból mondjuk. És olyan szempontból is, hogy én is néha gyorsan leadok egy rendelést, ha elutazáshoz, kiránduláshoz tényleg kell valami, és mindig gyorsan hozzák.

Anita legutóbb egy feltűnően kis méretű, Anekka női hátitáskát rendelt. Mint utaltam rá, bár nagyon funkcionális dolgokat is árulnak ott, a párom inkább a dizájn kedvéért lett ekkora rajongó. Mert mindig a ruhájához választ táskát, és hát ezen a helyen aztán van bőven választék – jó áron, és nem csak szép táskák, márkás táskák is mind. Le lehet velük nyűgözni a társaságot, meg is szokták dicsérni mindig, hogy milyen jó cuccai vannak.

Aztán említettem később a szüleimnek és a kishúgomnak is ezt a shopot, és ők is nagyon rákaptak, mi több, kaptam már többször ajándékot, innen rendelve. Karácsonyra is, egyszer pedig a szülinapomra. Nem mellesleg a táska jó ajándék is, de nem árt, ha jól ismerjük majdani viselője ízlését! Azt tapasztaltuk, hogy itt a méretmegjelölés valahogy mindig pontos. Pedig már a fél családunk innen rendel, de ha valaki L-est kér, tapasztalatunk szerint mindig betalál, ha M-est, akkor pedig az M-es a jó, akinek az kell. Kisebb a kockázat, de például egyéb ruhaneműt én nem merek ajándékba venni. De a táskákkal, nagy esetszámból sem fordult elő még tévedés.

Ez a dolog meggyőzött arról tényleg, hogy a táska nem olyan természetű, amit ne lehetne nagy biztonsággal a netről rendelni, ha ott találunk nekünk tetsző darabot. Az annataska.hu pedig higgyétek el, mindenképp tartogat elég dolgot ahhoz, hogy tényleg találjunk olyat, ami pont nekünk való. Olyan lesz, mint arra a márkaleírásaikból következtetni lehet!

Divatról és építészetről sokunknak az olaszok jutnak eszünkbe. Én az olasz darabokat kedvelem személy szerint táskából is. Mert nem csak divatosak, de strapabírók is. Vannak pénztárcák, nesszeszerek is a táskák mellett, nagyon jó kis webbolt, ajánlom figyelmébe a legigényesebbeknek! A kávézó pedig szerintem megmarad nekem olyan dolognak, ami nem rapid módon látogatandó hely, hanem akkor megyünk oda, ha meg akarjuk adni a módját. A kocsmázáshoz pedig már öregnek érzem magam. Viszont én is örülök, hogy nem a zsebembe kell dugdosnom a cuccaimat, a kocsikulcsot, pénztárcát, egyebeket, mert az ugyan már hogy nézne ki… Egy jó táskája mindenkinek legyen, és válasszon minden igényt kielégítőt – ebben maradunk ellentétes gondolkodásúak Anitával, akinek az a lényeg, hogy szép legyen. Csakis az.

Szó, ami szó, márkás táskák, vagy praktikus, de jól kinéző, és korrekt árú dolgokhoz javaslom mindenkinek az annataska.hu-t! Ha az általam tárgyalt árutípusok valamelyikét keresi bárki, higgyétek el, biztos tudnék róla, ha lenne ennél jobb hely a neten, mert akkor a menyasszonyom sem innen rendelne… De szerintünk ez a legjobb!

márkás táskák