Lakás biztosítást is kötöttem az új kávézóra, mert fő az óvatosság

Még mielőtt megnyitottam volna a kávézót nagy biztosítás keresésben voltam, mert ugyan én csak bérlem a helyet, attól függetlenül majdnem minden, amivel a kenyeremet keresem ott van, úgyhogy nem árt ha nem csak maga a helyiség van biztosítva, hanem a benne lévő dolgok is.

Épp ezért lakásbiztosítási ajánlatok tucatját böngésztem végig, mire az egyik ismerősöm belinkelte nekem a pannon safe oldalát. Őszintén fogalmam nem volt róla, hogyan kerülte el a figyelmemet, mikor olyan alaposan keresgéltem a biztosítási ajánlatokat, de nagyon megörültem neki, mert végül ez lett a befutó. Már a színeivel nagyon megnyert az oldal, és igen, tudom, milyen lányos dolog, hogy ez alapján hozok döntést. Persze, hogy nem ez alapján döntöttem úgy egy az egyben, de marketing szempontjából nem elhanyagolható ez sem.

Az biztosító természetesen nem csak lakásbiztosítással foglalkozik, hanem szinte minden biztosítási fajtával a nyugdíjtól elkezdve a cascón át az egészségbiztosításig. A személyi kölcsön is része a repertoárjuknak és alkás hiteleket is biztosítanak, ha valaki arra szorulna rá. Nagyon közvetlenek, és ezt semmi nem mutatja jobban, mint a facebook-hoz csatlakoztatott messenger fej, amin keresztül kérdéseket lehet feltenni, ha valami nem tiszta. Nem kell arra várnod, hogy az ügyfélszolgálat elolvassa az íméledet, majd olyan szép válasszal lásson el, hogy azt se tudod eszik-e vagy isszák. Minden nagyon közvetlen, és barátságos.

Ráadásul nem kell olyan kellemetlen helyzetbe kerülnöd, hogy hirtelen olyat kérdeznek, amire mondjuk nem vagy felkészülve, ezzel sokkal több időt igénybe véve, mint amennyire szükség lenne. Az online kalkulátoruk segítségével saját magadnak is megoldhatod a lakásbiztosítás ajánlat kérését, de legalábbis a dolgok kiszámítását. Kérdezni persze mindig szabad, ha esetleg valami problémád akadna, és biztos vagyok benne, hogy minden kérdéseteket szívesen megválaszolják.

Nekem beváltak, és azóta nyugodt vagyok a kávézóm értékeinek biztonságáról.