Ajándékötletek a kávé kedvelő barátoknak

Már írtam nektek arról, mennyire szeretem a kávét, és milyenre szeretném majd kialakítani a kis kávézónkat. Ezt itt olvashatjátok:https://kepes-lap.hu/kave-nelkul-nekem-nem-elet-az-elet/.

Most pedig egy remek ajándékötletet szeretnék megmutatni nektek. Ha ti nem is szeretitek annyira a kávét, mint én, biztosan van olyan barátotok, aki teljesen odavan érte.

Tapasztalatból mondom, hogy egy kávérajongónak nem lehet “rossz” kávés ajándékot adni. Legyen az egy különleges pörkölésű vagy ízesítésű kávé, egy új csészekészlet, egy tejhabosító vagy egy kávés receptkönyv, biztosan imádni fogja.

De ha egy kicsit eredetibbek szeretnénk lenni, akkor ajánlom a legtutibb ajándékötletet, ami valaha az eszembe jutott: egyedi póló.

Több olyan boltot is találtam, ami egyedi póló nyomtatással foglalkozik, nehéz volt dönteni, hogy melyikben valósítsam meg az egyedi póló elképzeléseimet. Aztán ráakadtam a lolmarkt.hu oldalra, ahol egy, az enyémnél sokkal jobb egyedi póló mintát találtam.

Azt hittem, hogy a pinterestről letöltött képnél semmi sem lehet jobb, de rátaláltam egy mintára, ami szerintem minden kávékedvelőnek tetszene.

A star wars egy nagyon népszerű film, szerintem nincs olyan ember, aki legalább egyszer ne látta volna ezt a kasszasikert. És ha nem is nagy fanja, a minta, amit a lolmarkt.hu oldalon találtam, biztosan tetszene neki is.

A pólón ugyanis a “Csatlakozz a sötét oldalhoz, Nekünk van Kávénk” felirat szerepel. Ez egy igazi kávérajongónak szerintem tökéletes ajándék, biztos vagyok benne, hogy ez az egyedi póló bárkinek elnyeri a szívét.

Több színben is kapható, szóval ha tudjuk, hogy mi a kedvenc színe, akkor akár abban is megrendelhetjük.

Én fehérben vettem meg, mert szerintem ezen a színen látszik a legjobban a minta, és a fehér, fekete feliratos pólót bármihez bátran fel lehet venni.

A póló anyaga egyébként nagyon jó, nem az a rossz tapintású műszálas, amit néha rásóznak az emberre. Itt igazán minőségi anyagokkal dolgoznak.

A méretek itt a valósághoz hűek, ha valaki általában M-eset hord, annak itt is biztosan jó lesz az M-es.

Ez a nehéz a ruhavásárláskor, nehezen lehet eltalálni az emberek méretét. De az ilyen egyedi pólók szerintem akkor is jól néznek ki, ha egy kicsit lazábbak, ha nem feszülnek annyira az emberen. Ha nem tudok két méret között dönteni, akkor általában a nagyobbat veszem, azzal nem lőhetek mellé. Hiszen jobb egy nagy póló, mint egy olyan, amibe nem fér bele az ember.

Egyébként itt nem csak pólókat, hanem bögréket, pulóvereket és szájmaszkokat is lehet venni. Szerintem nagyon sok jó mintájuk van, amiket tematikusan szétszedtek, így könnyen lehet választani közülük, de van szabadszavas kereső is, ahova beírhatjuk, mit keresünk ( esetemben ez a “kávé” szó volt).

Az oldalon tehát nagyon sok előre megtervezett pólót lehet venni, de az egyedi póló rendeléseket le is lehet adni nekik e-mailben is.

Ha bármi kérdésünk van a vásárlással vagy az elállással kapcsolatban, akkor az oldal alján levő “Fogyasztó Barát” menüt tudom ajánlani. Itt képregényekkel magyarázzák el, melyik esetben mi a teendőnk. Szerintem ez egy nagyon jó ötlet, így mindenki számára érthető, hogy például mi az az elállás, mi az a levásárlás, hogyan kérhetünk visszafizetést.

Ha valami nem világos a képregények elolvasása után sem, akkor pedig fel lehet keresni a céget telefonon vagy e-mailben.

Szerintem nagyon jó az ügyfélkezelésük. Igaz, még nem volt problémám velük, de nekem nagyon tetszik ez a kis képregény, ami alapján tájékozódhatok a jogaimról, mint fogyasztó.

Rengeteg előre tervezett póló van, szerintem egy egész napot el lehetne tölteni csak a pólók nézegetésével is itt.

1-2 munkanap alatt kiszállítják a rendeléseket, ami mindig nagyon jól van csomagolva, nagyon biztonságos a szállítás, hogy ne sérüljön a termék.

De ha valaki személyesen szeretne intézkedni, erre is van lehetősége, ugyanis több boltjuk is van Budapesten, Szigetszentmiklóson, Egerben, Debrecenben, Maglódon, Budakalászon, Dunakeszin és Budaörsön is meg lehet találni őket.

Nekem nagyon tetszik, amit ez a cég csinál, hogy ennyire egyszerű már az egyedi póló rendelés és bárki szerezhet jópofa ajándékokat kávérajongóknak, vagy bárki másnak.

Te mit tennél egy egyedi pólóra, ha bármit választhatnál?

egyedi póló
egyedi póló