Gepida Pedelec – végre megszereztem álmaim bringáját

Álmaim bringájával érkeztem egy finom kávét elszürcsölni a tavasz egyik szikrázóan gyönyörű, napsütéses napján. Büszkén parkoltam le a Gepida Pedelec kerékpáromat a kávézó előtt, de persze úgy, hogy az asztalunktól majd tökéletesen lássam, nehogy bárki is szemet vessen rá. Zsuzsi barátnőmmel minden hónap elején iszunk egy kávét, amikor megbeszélünk mindent, hogy kivel mi történt és hogy kinek hol tart az élete. Én a cappuccino-t preferálom, de néha kipróbálom a szezonális ajánlatokat. Különösen szeretem az őszi időszakban a sütőtökös, fahéjas szórással készített kávékülönlegességeket. Bár az is igaz, hogy abban az időszakban már ritkán szoktunk kerékpárral járni.

A Gepida Pedelec már régóta szerepelt a kívánságlistámon, mert bár elég sportosan élem az életemet, egy ideje már úgy éreztem, hogy én is szeretnék csatlakozni az elektromos kerékpárosok klubjába. Tetszik az, hogy ezzel egy kicsit univerzálisabban használhatom a kerékpárt, akkor is, ha egy kicsit nehezebb terepre megyek, vagy hosszabb útra indulok. A motorbolt.co.hu-n kezdtem el nézelődni és legnagyobb szerencsémre találtam is mindenféle megoldást az elektromos kerékpárokra nézve.

Sőt, az nem is jó kifejezés, hogy megoldást találtam. Mert olyan extra megoldásokat találtam, amire nem is számítottam. Például azzal kellett szembesülnöm a motorbolt.co.hu-n, hogy nemcsak kerékpár van elektromos, hanem robogó és még roller is. Persze utóbbit már rengeteget lát az ember, de robogóból én még nem láttam olyan sokat felénk. Az elektromos roller és robogó közti versenyben egyébként nehéz lenne dönteni, mert már pontokon kiegyenlített a küzdelem. Az egyikre le lehet ülni, a másikkal könnyebb a járdákon illegálkodni. Igazándiból mindegy is, talán csak az a lényeg, hogy bármelyiket is szeretnénk megrendelni, a motorbolt.co.hu kínálatában sanszosan megtalálható, amit keresünk.

Hogy miért pont a Gepida Pedelecen akadt meg a szemem? Hát ugye ez alapvetően egy hazai termék, ami miatt eleve szimpatikus nekem. Másrészről pedig egy olyan kerékpár, amiről tényleg minden szakmai oldalon csupa pozitív kommentet lehet olvasni. Az én döntésemben ez nagyon fontos szerepet játszott, hiszen azt szerettem volna, hogy valóban egy megbízható és korszerű kerékpárom legyen. Ezzel a cangával pedig tényleg az lett. A felszereltségét illetően a motorbolt.co.hu-n megtalálhattok mindent, ami fontos lehet az érdeklődő szemeknek. Én annyit tennék hozzá, hogy a bicó nagyon kényelmes és a tekerés sosem volt még ennyire könnyű az én életemben. Csak ajánlani tudom!

Tudjátok, merre van Dunaföldvár? Paks és Dunaújváros között a Duna partján. Hogy honnan tudom ezt? Onnan, hogy a motorbolt.co.hu üzlete ott van. Érdemes volt mindezt felkeresni személyesen is, mert így már nemcsak a honlap tanácsaira támaszkodhattam, hanem az eladó szakember személyes javaslataira is. Az ingyenes kiszállítással csak ott szembesültem az üzletben, de nem volt vele gond, mert el tudtam hozni a kerékpárt az autómon, van már hozzá kerékpáros csomagtartóm. Az ingyenes szállítás egyébként mindenkire vonatkozik, aki átlépi a 30 ezres értékhatárt a rendelésénél. Nyilván egy elektromos kerékpár esetében ez jócskán átlépésre kerül, de ez nem probléma egyáltalán.

Meglepő gondolatokat mondok, ha már előkerült a pénz. Az elektromos kerékpárok már nem kerülnek milliókba! Persze annyiért is lehet vásárolni, de már egyáltalán nem ez a mérvadó. Képzeljétek el, hogy már a sima bicók árkategóriájában is kapható elektromos verzió, nem csak kerékpár, de robogó és roller is. És nem arról van szó, hogy ez az olcsó, a gagyi, hanem arról, hogy végre van belépő árkategória. Szerintem már ez is óriási dolog, szóval merjetek nézelődni és szemezgetni az elektromos bicók között is, mert van rá mód, hogy megtaláljátok az árban is megfelelőt!

A Gepida Pedelec persze számomra überelhetetlen. Jelenleg akkora szerelem, hogy mióta megvettem, nem is vettem el az autót. Nem tudom, ez meddig maradhat így, ha nagyon visszahűl az idő estére, akkor azért átgondolom. De az biztos, hogy jó áron jutottam kellően sportos és közben mégis kényelmes kerékpárhoz a motorbolt.co.hu-ról. Bicóznátok? Tekerjetek el Dunaföldvárra, hátha megtaláljátok a magatok Pedelec-jét!