Menjünk el egy kávézóba, amíg megjavítják a telefonunkat

A kávézók világa mindig is vonzott, de egészen az egyetemig kellett várnom, mire tényleg megtaláltam bennük a helyemet. Alapból mindig teázókba jártam régebben, mivel nem bírtam a kávét. Egyszerűen túlságosan felpörgetett, ez a pörgés pedig meglepően rövid időn belül abbamaradt. A szervezetem azonban egy idő után hozzászokott, ma pedig már minden reggel szoktam inni egy frissítő kávét.

A kávézókból rengeteg fajta létezik és nagyon tetszik az új trend. Ellentétben a régimódi, giccses kávézókkal, a mai világ legjobb kávézói általában teljesen átlagosan néznek ki. A színfalak mögött azonban komoly szaktudás rejlik és olyan alapanyagok, amik kifogásolhatatlanok. Én amúgy mindig cukorral, vagy valami édesítővel szoktam inni a kávémat. Mikor azonban először megkóstoltam azt, hogy milyen egy igazi kézműves kávé, teljesen el voltam ájulva. Azóta pedig teljesen máshogy nézek a kávéra.

A telefonjavítással kapcsolatban is teljesen megváltozott a nézetem, mióta rátaláltam az LCDFix nevű oldalra. Mindenkivel megeshetett már, hogy véletlenül kiesett a kezéből a telefon és betört a kijelzője. Az új modellek szerintem sokkal törékenyebbek, mint amihez szokva vagyunk. Úgyhogy ilyenkor azonnali segítségre van szükségünk. Alapból nem tudtam, hogy kihez tudnék fordulni, úgyhogy rákerestem az interneten. Megláttam egy „Márkafüggetlen mobiltelefon szerviz az Allee-ban – 1 óra alatt kész” feliratot és azonnal rákattintottam.

Az LCDFix oldalára kerültem, ahol mindent könnyedén el lehet intézni, ami csak telefonnal kapcsolatos lehet. Nem számít, hogy a telefonunk melyik része romlott el, náluk megoldást fogunk találni rá. Ehhez pedig csak egy egyszerű oldalon kell navigálnunk, ahol minden érhetően és jól láthatóan van feltüntetve. Kezdésnek ki kell választanunk azt, hogy milyen márkájú a telefonunk, ezt követően pedig mélyebben belemehetünk a szolgáltatás részleteibe.

Az első és legfontosabb dolog, amit meg akarunk tudni az természetesen az ár lesz, tudom. Van egy jó hírem, az LCDFix attól függetlenül, hogy milyen precíz és pontos munkát végez, továbbra is megengedhető árak mellett dolgozik. Ez azonban készülék típusonként változhat, hiszen nagyon nem mindegy, hogy mennyire új a modell. Ettől függetlenül továbbra is sokkal jobban megéri egy ilyen kijelzőcsere, mintha új telefont kéne vennünk, nyilvánvalóan.

Ennek a lapnak az alján egy tájékoztató is elérhető, amin keresztül megérthetjük, hogy mi is történik egy kijelző csere során. Én nem igazán értek az ilyen műszaki dolgokhoz, úgyhogy külön hálás voltam azért, hogy ennyire érthetően magyarázták el. Így pedig sokkal tudatosabban álltam az egész dologhoz és felfogtam, hogy mit kell majd tenniük.

A „Márkafüggetlen mobiltelefon szerviz az Allee-ban – 1 óra alatt kész” kiírásban összefoglalták a másik két legfontosabb dolgot. Az egyik, hogy az Allee-ban tudjuk elintézni a szervizelést, amihez én nagyon közel lakok és sokaknak könnyen elérhető. Illetve azért is jó, hogy a bevásárlóközpontban helyezkednek el, mert így minden mást is el tudunk intézni, amíg folyik a javítás. Persze erre sem kell majd túl sokat várnunk, mivel 1 óra alatt kész is lesznek az egésszel.

Kiválóan hangzott az egész ajánlat, úgyhogy be is ültem a kocsimba és elmentem az Allee-ba. A szervizesek mind nagyon kedvesek voltak hozzám és megnyugtattak, hogy nem végzetes az, ami a telefonommal történt. A „Márkafüggetlen mobiltelefon szerviz az Allee-ban – 1 óra alatt kész” feliratban említett időkorlátot betartották és a telefonom úgy került ki a kezük közül, mintha teljesen új lett volna.