Egy kávé mindent megold, a cégalapítást is

Úgy kezdődött, hogy imádom a kávét, már egész fiatal korom óta. Naná, ez eddig nyilván nem egy nagy sztori, de ha elmondom, hogy most már a megélhetésem is a kávé? Az már igen? És hogy az egészet a topcegalapitas.eu csapatának köszönhetem? Ezt fogom most elmesélni.

Szóval az egész úgy kezdődött, hogy imádom a kávét. És mivel már elég hosszú ideje imádom, egész sok mindent is tudok róla. Az elkészítési módokról, és hogy hol milyen a termés. A kávézás iránti szenvedélyem pedig egy vállalkozási ötletben csúcsosodott ki. Hamarosan indulok az új kávémárkámmal, de addig elmesélem, hogy mennyi mindent köszönhetek a topcegalapitas.eu-nak.

Például azt, hogy már a tájékozódást is itt kezdtem el. Hogy milyen cégformák vannak, meg aztán, hogy kinek mi éri meg a legjobban. Persze már volt könyvelőm, vele is átbeszéltem az alapkérdéseket, de a topcegalapitas.eu-hoz is sok-sok kérdéssel fordultam és mindre gyorsan kaptam is választ.

Az egyik ilyen kérdőjel volt bennem, hogy mi is legyen a cégem neve, ami egyúttal a márkámhoz is kapcsolódik. Jók ezek az ötletbörzék, amiket a barátaimmal rendeztem, de van egy-két objektív szempont is, amit figyelembe kell venni a cég nevének kiválasztásakor, és ebben is sokat segített a topcegalapitas.eu.

A másik dolog magának a cégnek a megalapítása. Szerintem én még mindig a papírokat töltögetném és kétségbeesetten kattintgatnék a neten ide meg oda, ha nincs ez a hely, ez a klassz csapat, ez a szívélyes fogadtatás. Szinte percek alatt kész is volt minden. Nem kellett sehova mennem és ami a legfontosabb, a stressfaktor nullára csökkent. Imádtam.

A cégalapítás egyébként nekem már első hallásra is bonyolult volt, és ezért gondolom azt, hogy a legjobb ötlet az volt, hogy a topcegalapitas.eu-t bíztam meg meg ezzel. Mert mindent, de tényleg mindent elintéztek. Ők és egy jó könyvelő, ennyi kell csak, hogy a vállalkozásommal foglalkozzak, azzal, amihez értek. A finom kávékkal.

Ami még nagyon pozitív volt, hogy a topcegalapitas.eu székhelyet is szolgáltat az azt kérő vállalkozóknak, ráadásul van olyan lehetőség is, hogy mindezt egy iparűzési adótól mentes helyen, Újlengyelben teszi. Hat hónap után plusz egy ajándék és ilyenkor még a cégalapítás is ingyen van.

A székhelyszolgáltatás kb. olyan távol áll tőlem, mint a cégalapítás, de amit megtudtam és olvastam, az alapján nem volt többé kérdés, hogy én is ezt akarom. Hogy valaki átvegye a hivatalos irataimat, leveleket, eljuttassa hozzám, nehogy véletlenül trehány módon elhagyjam. Hát ilyesmit csinál egy székhelyszolgáltató, nem kell tehát plusz irodát bérelnem vagy épp asszisztenst fizetnem.

Mondhatnám, hogy a kezdeti nehézségek után hamarosan indul a cég, de mivel nem voltak kezdeti nehézségek, hála a topcegalapitas.eu-nak, inkább csak azt mondom, hogy hamarosan indul a cég. Van szuper székhelyem, nem kell iparűzési adót fizetnem, tehát már egy nyerő pozícióból indulok. Szurkoljatok!