Kávézás közben a nyári gumi árak volt a téma

Van egy barátom, akivel a legfontosabb közös pontom a kávé iránti, már-már beteges rajongás. Gyakran járunk együtt különleges kávézókba. Ilyenkor mindig jókat beszélgetünk, miközben finom kávékülönlegességeket próbálgatunk.

Legutóbb az aktuális kávé kitárgyalása mellett a nyári gumi árak volt a fő témánk. Mivel a nyár közeledtével mindkettőnknek szüksége lett volna egy-két új abroncsra.

A barátom elmondta, ő idén online tervez nyári gumit venni. Én elég szkeptikus vagyok a témával kapcsolatban, de mutatott egy weboldalt, ami talán engem is meggyőz arról, hogy kedvező nyári gumi árak mellett megbízható daraboka találni online is.

A barátom ajánlata: a gumidiszkont.hu

A kávézásból hazaérve rögtön rákerestem a barátom által ajánlott weboldalra, a gumidiszkont.hu-ra. A webshopban egyébként természetesen nem csak nyári gumikat vehetünk, hanem téli és négyévszakos darabokat is, de mivel engem elsősorban a nyári gumi árak érdekeltek, így azt csekkoltam le elsőként.

Miután meggyőződtem róla, hogy az oldal széles választékot nyújt abból az árkategóriából, amennyit autógumira szoktam költeni, tüzetesebben is megnéztem magamnak az oldalt. A forgalmazott gumik, amellett, hogy az áruk abszolút kedvező, márka szempontjából is megbízhatónak tűnnek.

Az is tetszik, hogy az oldalon minden olyan szűrőlehetőséget megtalálhatunk, amik használatával biztos, hogy nem lövünk mellé, hanem jó gumikat veszünk. Természetesen megadhatjuk a nekünk kellő gumi pontos méretét is. Emellett pedig megadhatjuk autónk típusát is (a “kisteher”, “személyautó” és “terepjáró” kategóriákból választva). Illetve választhatunk további találatszűkítő lehetőségek közül is, mint pl. a kocsi terhelési indexe.

Szintén fontos lehetőségnek tartom, hogy az oldalon beállíthatjuk azt is, hogy csak olyan gumikat dobjon fel keresési találatként, amikből van készleten legalább 4. Ez a lehetőség ugyanis nagyon hasznos akkor, ha az egész autódra keresel új gumit, és mondjuk nem csak a pótkereked lecserélését tervezed.

Természetesen házhoz-szállítás is van!

Már majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy idén kipróbálom az online autógumi vásárlást (mivel nagyon meggyőzőek az oldalon látott nyári gumi árak). Ezért vetettem egy gyors pillantást arra, van-e házhoz-szállítás. Örömmel láttam, hogy természetesen elérhető ilyen lehetőség. Ráadásul ennek a költségei is abszolút rendben vannak. De természetesen ha annyira nem rajongsz a futáros rendelésekért, kérheted a gumikat a cég egyik telepére is. (Ezek közül a rendelés során tudod kiválasztani azt, ami a legjobban megfelel neked.)

Ha nyári gumit keresel kedvező áron, talán neked is megér egy klikket a gumidiszkont.hu.