Patronrendelés rengeteg kedvezménnyel

Van egy kis kávézóm a belvárosban, ami a legcsaládiasabb vendéglátóhely a kerületben. Baristának tanultam és mindig is egy saját üzlet volt az álmom, de valljuk be, ha nem én csinálnék mindent az üzletben, akkor nem tudnék megélni belőle. Ezt értsd úgy, hogy a vízvezeték szereléstől, a takarításon át az időszakos tisztasági festésig mindent, de tényleg mindent én csinálok.

Ezek után nem lehet nagy meglepetés, hogy az itallapot is én tervezem és nyomtatom is.

HP patron | Ingyenes Kiszállítás

Mivel bízom a mihamarabbi újranyitásban, így az új árlistát is összeállítottam és mikor nyomtatásara került volna a sor, láttam, hogy kifogyott a festék a nyomtatóból.

Szuper, még plusz költség. – gondoltam magamban és azzal a mozdulattal beírtam a keresőbe, hogy HP patron | Ingyenes Kiszállítás.

Elkeseredettségemben nem gondoltam volna, hogy egy ilyen jó webshopot találok, mint a nyomtatoalkatresz.hu.

Kezdjük azzal, hogy valóban ingyenes kiszállítást biztosítanak, hiába külsős céget bíznak meg a futárkodással és nincs apróbetűs rész – ehhez nem kell milliókat költeni.

A másik, amin egyből megakadt a szemem a honlapon a Kedvezmények rész.

Bárcsak minden bolt így működne, ugyanis a nyomtatoalkatresz.hu-n már 2 darabtól számítják a mennyiségi kedvezményt és még az sem szükséges, hogy egyféle termékből vásároljak többet. Variálhatom a megrendelést kár színes és fekete patronok között. Három darab termék vásárlása esetén pedig további kedvezmények várnak rám. Óriási! Jackpot!

Miután megtaláltam a keresett patronjaimat, utána végigböngésztem az oldalt, így ráakadtam a papírokra is. Legközelebb azt is kell már rendelnem, így végignézte a kínálatot. Eddig azt hittem, hogy nem vagyok egy technikai analfabéta, de a sokféle papír láttán elbizonytalanodtam. Ugyanis 3 főkategória van (egyéb fotópapír, Epson papír és HP papír), de ezek további alcsoportokra vannak bontva: lézer, tintasugaras és plotter. Mivel gőzöm nem volt nekem melyikre van szükségem, így felhívtam a webshop ügyfélszolgálatát. Szerencsére minden hétköznap fogadnak hívásokat délelőtt 10.00-tól egészen 16.00-ig, kivéve pénteken, amikor 14.00-ig.

Valószínüleg nem először fordultak hozzájuk ilyen banális kérdéssel, mert mindenre kiterjedő választ adtak és segítőkészek voltak. 

Végül megrendeltem a patronok mellett a papírt is. A vásárlás menete is egyszerű volt. Négy féle fizetés közül választhattam (utánvét, előre utalás, átutalás, készpénz, bankkártya/Barion). És a fizetésnél valóban kedvezményes áron számolta a patronokat! Egy csomót spóroltam! 

Majd a szállítási módoknál kérhettem a megrendelést termékeket csomagpontra is! Így nem kell majd izgulnom, ha jön a futár, hogy pont az üzletben legyek. A csomagponton akkor veszem át az árucikkeket, amikor nekem a legmegfelelőbb.

A legjobb helyre kerültem a HP Patron | Ingyenes Kiszállítás keresőszavaimnak köszönhetően. És végül nem volt plusz költség, hanem csak kedvezmények sora! Legközelebb is itt fogok vásárolni!