A kedvenc kávézónkban acetilén palackra volt szükség

A hétvége nálam a pihenésé és a kikapcsolódásé. Persze ez nem mindig van így, de azért a szabadidőmben igyekszem odafigyelni arra, hogy megfelelően relaxáljak és pihenjek.

Nálam például a hétvégi takarítás teljes mértékben a relaxáció része. Ilyenkor bekapcsolom a zenét, hangosan hallgatom és közben rendet rakok, mosok, takarítok stb…

Emellett, ami igazán fel tud töltetni, azok a barátaim. Nagyon szeretek a barátokkal lenni, együtt utazni, közös programokon részt venni, vagy egyszerűen egy jót beszélgetni. Mostanában valahogy elég sokszor találkozok barátokkal kávézókban vagy teázókban. Ilyenkor beülünk, beszélgetünk, megiszunk egy finom kávét vagy teát és csak dumálunk, csevegünk.

A múltkori ilyen kávézásunkhoz a kedvenc kávézónkba akartunk belépni, de nem tudtunk, mert ki volt írva, hogy csőtörés miatt zárva. Laci, a tulajdonos elmondta, hogy eltört az egyik cső, amihez épp most érkezett meg a szerelő, de a hegesztéshez szükséges palack pont most fogyott ki, úgyhogy éppen palackot keresnek.

Mondtam neki, hogy szinte a legjobbkor érkeztem, mert egyből ajánlottam neki a https://gazpalackfutar.com/acetilen-palack.html oldalt, ahonnan nemrégiben mi is rendeltünk egy PB palackot, de náluk gyakorlatilag bármilyben típusú palackot lehet vásárolni attól függően, hogy kinek mire van szüksége.

Egyből segítettem is nekik a rendelésben. Ha felmegyünk a gazpalackfutar.com oldalra, akkor felül középen láthatunk piros háttérben egy telefonszámot. Mivel ez egy kis családi vállalkozás, így könnyen megeshet, hogy nem tudják azonnal felvenni a telefont. Erre nem alkalmaznak külön ügyfélszolgálatot, így a tulajdonosok kezelik a telefont. A legegyszerűbb, ha kérünk egy visszahívást tőlük. Ehhez találunk egy “visszahívást kérek” menüpontot, középen a honlapon. Ha rákattintunk, akkor egy űrlapot kell kitöltenünk olyan adatokkal, mint a nevünk, az email címünk, a telefonszámunk és végezetül pedig hagyhatunk egy üzenetet is. Az üzenetben azt érdemes leírni, hogy mivel kapcsolatban kérjük a visszahívást, illetve, hogy mit szeretnénk rendelni, milyen mennyiségben. Ezután már csak rá kell kattintanunk a “vissszahívást kérek” gombra és türelmesen várnunk. Ez persze nem jelenti azt, hogy napokig kell várnunk a visszahívásra, hanem amint tudnak visszahívnak minket. A mi esetünkben ez nagyjából fél óra volt, persze ez nyilván függ a kapacitástól is.

Maga a vállalkozás telephelye egészen pontosan Vácon található. Ez persze nem azt jelenti, hogy csak Vácon szállítanak ki, hanem azt, hogy Budapest 20 km-es körzetében vállalják a palackok házhozszállítását. Nincsen mennyiségi korlát, vagyis rendelhetünk 1 palackot is vagy akár 30-at is, bármennyit kiszállítanak. A kiszállítás egyébként előre egyeztetett időpontban történik, ami nem azt jelenti, hogy adott napon majd valamikor érkezik a futár, hanem azt, hogy van lehetőség előre konkrét időpontot/időintervallumot leegyeztetni, így mindenki pontosabban tud tervezni a munkájához. Persze előfordulhat csúszás, de pont ezért folyamatos kapcsolatban tudunk lenni a futárral.

A https://gazpalackfutar.com/acetilen-palack.html oldalt nézegetve, az acetilén palack esetében a legkisebb töltet 5 l, amelynek a súlya mindössze 0,8 kg. A legnagyobb töltet, amit ennél a cégnél meg tudunk vásárolni, az az 50 l-es, amely már 10 kg-ot nyom. Természetesen az árak is eszerint változnak, ami azt jelenti, hogy a legkisebb kiszerelés a legolcsóbb 13.500 Ft, míg a legnagyobb kiszerelés logikusan a legdrágább, 35.000 Ft. A két véglet között persze találunk különböző kiszereléseket is, mint a 10, 14 vagy akár a 27 l-es, így mindenki a kedvére válogathat attól függően, hogy melyikre van szüksége.

A kávézó esetében a 10 l-es palackot rendeltük meg, amit szerencsére minösszesen 2 órán belül ki is szállítottak, így még aznap újra nyithatott a kedvenc kávézónk.